Vintagewine.dk

Vintagewine er startet af Brian og Morten. Vi er begge vinelskere og vil gerne skabe en shop hvor det er muligt at købe ældre vine til fornuftige priser. De fleste af vores vine er partier med få flasker af hver – når de er væk, får vi ikke nye. Vi sammensætter også smagekasser til private, firmaer og til vinklubber hvor det er muligt at prøve forskellige vine af.

Vi har et udvalg af vintage vin, hvor du hos os finder unikke flasker der ellers kan være svære at købe i fri handel. Vi har derudover et nøje udvalgt sortiment af ny produceret vine af god kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

https://vintagewine.dk/

LIBER VIN

Liber er navnet på den italienske vingud, og er etableret 2004. Firmaet leverer vin til erhvervslivet, men har også et betragteligt salg til private. Desuden specialiserer LIBER VIN sig i kundetilpassede vinsmagninger – i særdeleshed ud af huset, på det sted hvor kunden befinder sig.

LIBER VIN ejes af Lene Stentoft, hvis store interesse for vin og personlige relationer til vinleverandører rundt om i verden betyder rigtig meget.

www.liber-vin.dk

Rask VINIMPORT

Vi startede vores firma efter en ferie i Italien i 2016, hvor vi ved en ren tilfældighed faldt over DORIGO´s domicil. Her fik vi en vinsmagning og var imponeret både over vinenes kvalitet og over Alessio Dorigos gæstfrihed og engagement. Hjemvendt til Danmark igen, blev vi enige om, at det kunne være sjovt at importere et par vine fra Dorigos sortiment for at sælge dem videre til familie og venner. Derfra har det udviklet sig stille og roligt og vi udvider stadig vores forretning.

Vi er 3 generationer af vinelskere med stor passion for Italien og italiensk vin og vi elsker at rejse rundt og besøge nye områder. Vi besøger landet flere gange om året og vores mål er at udvide vores vin sortiment med en ny vinregion om året.

Vi handler kun med mindre familieejede vinproducenter, hvor kvalitet og godt håndværk er i højsædet. Vi finder selv vores leverandører, besøger dem i Italien og opbygger og vedligeholder personlige relationer til dem. Vi er stolte af at kunne præsentere og sælge vine, der er fremstillet af personer, der alle har stor passion og stolthed for deres fag og vine.

https://raskvinimport.dk/

VINNU

For os handler det ikke om at have det bredeste udvalg, men derimod det helt rigtige sortiment.
Derfor fokuserer vi meget på at finde, de unikke producenter, der lever op til vores produktions- og kvalitetskriterier, og som skiller sig ud på det danske marked.

Hos os starter vi aldrig en import, før vi har haft personlig kontakt til ejeren og vinmageren på gården. Derved kan vi til enhver tid stå inde for de vine vi leverer.

Vores producenter deler alle vores passion for det gode i livet, og lever og ånder for at skabe de bedst mulige produkter, hvor kærligheden til kvaliteten og respekten for deres terroir er i højsædet. Vi ønsker igennem vores sortiment at videregive disse visioner, og sikre passion og velsmag til dine øjeblikke.

https://vinnu.dk

coolwines

Coolwines er webshoppen til CC Wines, som gennem de sidste 20 år har importeret og distribueret vine i Danmark fra Cool Climate områder over hele verden. en mindre, men dynamisk og kvalitets fokuserende vinimportør, som finder de nye stjerne i alle de kølige vinområder.

Vi er 2 partnere i Coolwines

Henrik Tachau Kristensen, Vinhandler, Sommelier og tidl. restauratør gennem 20 år. Han finder vinene, formidler, pakker og sendes til dig Elisabet Benediktsdottir kom til i april 2020. Hun står primært for det gastronomiske og for salg & markedsføring

https://coolwines.dk/

able winery

Vi er et lille dansk vineri, der laver dansk æblevin, som alternativ til hvide druevine. Vi anvender udelukkende danske æbler, som vi køber fra danske æbleplantager. Der køber vi de frasorterede kosmetisk grimme æbler, som vi laver til most og derefter til vin.

Dermed har vi fokus på bæredygtighed og minimering af madspild, samt udnyttelse af danske æbler af høj smagsmæssig kvalitet. Grundet det danske klima får danske æbler en unik smag - de er sprøde og saftige, med en god aroma og syre. Alle disse kvaliteter søger vi at overføre til vinene, således at vi kan sige: ”Vi flasker smagen af Danmark”.

Vi anvender traditionelle venificerings metoder og teknikker. Vores vine minder i smag og karakter om Riesling og Alsace vine. Alle vores vine er gode til fisk, skaldyr, ost og lyse kødretter. Alt efter personlig smag, kan man vælge en tør, halvtør eller let sødlig.

Perfectly Imperfect er vores serie af æblevine. Alle vinene er på 12% alkohol
Aroma: er en let, frisk, tør, aromatisk æblevin. Den kan nydes alene på terrassen, eller som velkomstdrink. Den matcher

godt til fisk og skaldyr

Discovery: er en frisk halvtør, æblevin med en distinkt note af jordbær eller hyldebær. Kan nydes alene sammen med fisk, skaldyr, ost og lyse kødretter.

Elstar: er en let sødlig, behagelig og lettilgængelig æblevin med en afbalanceret syreprofil Kan nydes alene eller sammen med fisk, skaldyr, ost og lyse kødretter.

Andersen Winery

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende i det enestående landskab omkring Mols Bjerge. Her fremstiller vi mousserende vine i verdensklasse. Vi vælger det ypperste inden for danske frugter, druer og bær og gør dem til smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

https://andersenwinery.dk

vyp

Som vinen dufter, skal vinen også smage –  En eksklusiv Nydelse

Sydvest fra Aalborg finder du VYP v/Allan og Helle Nilsen, (fra 2015-2020 Vino Y Pintxos)

Deres Passion for eksklusive spanske vine startede for mange år siden

VYPs udvalgte vine oftes kommer fra små økologiske vinbønder –

hvor fokus er på kvaliteten, jorden og ikke mindst familien

https://vyp.dk/

Degustation

Vi har drevet Degustation i over 10 år – med kæmpestor passion for god vin som fundamentet for vores butik.

Vores største ønske er at formidle denne entusiasme, så vores motto gi’r mening: “Livet er for godt til dårlig vin!”

Degustation på fransk, Degustatio på latin, afledt af Degustare eller At smage på.

Det er vores ynglingsord på fransk!

Et væld af skilte i den franske natur inviterer netop til “Degustation” – til prøvesmagning af vinbondens vin.

Igennem mange af disse smagninger har vi forelsket os i de vine, som vi sælger i butikken.

Men vi har også forelsket os i vin fra andre lande end Frankrig – f.eks. Italien, Spanien, Tyskland og Sydafrika.

Vi håber at I vil elske dem alle lige så meget, som vi selv gør!

https://www.degustation.dk/

VIN TIL FOLKET

Vi hedder Caroline og René, og vi er ansigterne bag VIN TIL FOLKET. Vores mission er meget enkel. Vi vil så gerne introducere folk til vores lækre, udsøgte vine – ganske enkelt fordi vi synes, at livet er for smukt og for kort til at drikke dårlige vine

(og at bruge penge på det…)

Vi har selv udvalgt alle vinene, du finder i vores sortiment. Vi har et koncept om, at vi kun vil sælge vin med wow!-effekt. Måske finder du ikke en vin til en halvtredser, men vi tror også på bæredygtighed, og vi mener, at en god vin også har en god historie bag sig. Det betyder, at alt fra at druen står på marken, til vinbonden høster den, saften kommer på flaske og til den står på bordet hjemme hos dig, er alt gået godt, og forholdene har været gode for alle. Det tror vi på kan smages, og det vil vi gerne give lidt ekstra for.

Vi er måske ikke landets største vinhandel, men vi er muligvis landets bedste vinhandel.

https://vintilfolket.dk/

Vinettig

Vi er passionerede vinimportører.

Hver sommer besøger vi forskellige vindistrikter, for altid at holde os opdatereret med de seneste vin-trends. Vores største mål med Vinettig.dk er at dele vores fascination for udvalgte vine, som du ikke bare lige finder i det lokale supermarked.

Vi ved at vores direkte kontakter med producenter på de sydlandske vinslotte, giver de bedste priser, bedste smage og mest unikke vine.

https://www.vinettig.dk/

Casavinho

Efter mange år som flittigt rejsende til Portugal, tog vi i 2020 vores første palle vin hjem fra Douro Dalen, dengang hovedsagligt portvin, men med tiden også rød, hvid, mousserende og diverse likører. Sortimentet udvides løbende, som vi finder nye spændende producenter.

Vi har stor fornøjelse af at besøge producenterne rundt omkring i Portugal, og vil gerne ikke blot sælge de portugisiske vine, men også formidle de forskellige historier fra vingårdene dernede.

Vores butik ligger i forbindelse med vores hjem, og den er altid åben efter aftale og på udvalgte dage. Derudover har også et smagelokale, hvor vi har plads til ca. 20 personer.

https://www.facebook.com/casavinho.dk/

Vinopol

Jeg sælger franske vine fra de store slotte og fra små uafhængige vinbønder,  og ideen bag firmaet er,  at mine vine skal

være nogle af de bedste fra Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Champagne og Alsace

være gode repræsentanter inden for hver deres kategori

være det prismæssigt bedste tilbud i Danmark og altid give fuld værdi for pengene

For at se præcis hvilke vine, jeg kan tilbyde, kan du følge dette link:

https://vinopol.dk

Vinfadet

Vi har specialiseret os i tysk vin fra små, dygtige vinbønder, der selv er med i hele produktionsprocessen af deres vin. Vi har besøgt vingårdene og har et rigtig godt forhold til vore bønder. Dialogen med dem er vigtig for os for at kunne give vore kunder en rigtig god vinoplevelse – uanset om kunden er til hvid- eller rødvin, rosé eller mousserende vine – både når det gælder om den gode smag og den gode fortælling om den enkelte vin.Vi afholder gerne vinsmagninger, enten hos os eller hos firmaer eller private, og det er noget, vi holder meget af, da vi her kan få en dialog i gang med kunderne.

Vinfadet ejes af mig, Carl Salling, og jeg flankeres af min søn Lars og svigerdatteren Mette. Vi har en fælles passion for tysk vin, ligesom vi værner om god kundeservice.

https://www.vinfadet.dk

Adelino – Smagen af Portugal

Rødder i Portugal, kærlighed og passion er grundstenene i denne lille virksomhed.

Vi importerer alle vores produkter direkte fra producenter i Portugal, hvilket gør, at vi kender vores produkter og producenter godt. Det synes vi er vigtigt.

Vores portugisiske produktsortiment spænder bredt, og omfatter blandt andet:  vin, portvin, bobler, gin, oliven, olivenolie, marmelade, honning, tapenade, dåsefisk, håndlavet stentøj og kork produkter.

Besøg os i butikken i Danmarksgade 66, 9000 Aalborg, hvorfra vi også afholder vinsmagninger.

Eller besøg os online på www.adelino.dk

Buus Vine

Familievirksomheden Buus Vine blev etableret i 2013 af Hans Buus og sønnen Oskar. Siden er Anne Juul blevet en af foretagendet. Buus Vine drives ud fra sunde og gennemskuelige købmandsprincipper, og vi leverer god vin til prisen. Vi finder vore vine hos mindre vinhuse/gårde hovedsalig i Frankrig og i Italien. Altså, direkte fra vingården til dig. Vi lærer producenterne at kende og udvikler et gensidigt tillidsforhold til hinanden, der gør, at vi kan stå inde for alle vore vine.

Hans Buus

https://buusvine.dk

Jakobi Vin

Jakobi Vin er et dedikeret vinimportfirma med særlig vægt på økologiske og biodynamiske vine. Det er ikke tilfældigt udvalgte vinproducenter, som Jakobi Vin samarbejder med. Det er producenter, som laver vin med hjertet og med en dedikeret holdning til håndværket i vinproduktionen.

Her produceres vin med et absolut minimum brug af tilsætningsstoffer.

Her skal vinen smage af druer.

www.jakobi-vin.dk

PANNON VIN

Ungarn er et af Europas traditionelle vinproducerende lande. Den ungarske vinkultur er tæt knyttet til Ungarns nationale identitet. Takket være jorden og klimaet er stort set hele landet et vindyrkningsområde, og Ungarn har 22 vindistrikter. Mangfoldighed er en af de vigtigste dyder ved ungarske vine: Ungarn er et af de få lande, som det dækker hele udvalget af klassiske vine, fra hvide vine til fyldige røde vine til naturlige søde vine. Der er også en lang række druesorter, både ungarske og internationale sorter er afbalanceret i vinfremstilling.

Pannonvins målsætning er – dels at få øget danskernes kendskab til de mange fremragende vine, der produceres i Ungarn – dels at gøre det let for alle danskere at købe og få mulighed for at smage disse spændende vine. Vi arbejder målrettet på at repræsentere alle ungarske vinområder og deres specialitet.

http://www.pannonvin.dk

FiniVin

For at leve op til målsætningen om at være en stærk leverandør af eksklusive vine, rejser vi hvert år ud og smager os næsten bogstaveligt talt igennem mange spændende vinområder, inden vi – ud fra vores smagsløg og pengepung – udvælger nye vine fra Spanien og Californien.

”Vores” vinbønder er alle passionerede. Typisk ejer de små, familiedrevne vingårde, hvor de lægger al deres sjæl og nerve i deres ”håndlavede” vine. Vi kender dem personligt og ved, at de brænder for at lave den topkvalitet, som vi mener man kan smage i de vine de producerer.

Find os på:

www.finivin.dk • salg@finivin.dk • (+45) 40 211 311

www.finivin.dk

Vinkrogen

Vinkrogen har siden 2003 importeret vine af højeste kvalitet fra mindre, men utroligt spændende vingårde i hele verden.

Vi importerer alle vore vine direkte fra vinproducenterne og er fuldstændig uafhængige.

Vi vurderer selv de enkelte årgange og kan derfor stå 100% inde for alle vore vine.

www.vinkrogen.dk

VinEmil Vine

VIN EMIL har i flere år importeret kvalitetsvine fra de klassiske europæiske vinområder, hvor særligt udvalgte huse er repræsenteret.

Deres vine har indtil nu været at finde på gode restauranter rundt i det danske land, og for nyligt at smage i deres  showroom på Frederiksberg C.

Alle deres vinproducenter dyrker deres druer på egne marker og arbejder med stor bevidsthed og respekt for deres miljø, og mange baserer deres arbejde på økologiske eller biodynamiske hensyn til dyrkning og produktion. Denne proces er med til at garantere kvaliteten, fra dyrkning af vinen, til glasset er fyldt hos forbrugeren.

VIN EMIL har desuden et unikt samarbejde med flere trøffel producenter fra Norditalien, hvorfra vi leverer årstidens friske trøfler til restauranter i Danmark, og samtidigt supplerer med andre trøffelprodukter året rundt. Det kan du nu også nyde hjemme hos dig.

VIN EMIL har mere end 15 års erfaring indenfor restaurationsbranchen og har de sidste mange år arbejdet med, og solgt vine til, HORECA miljøet. VIN EMIL studerer nu WSET wine education, og beriger dermed VIN EMIL med endnu flere kompetencer.

https://www.vinemil.dk

Youandwine

Youandwine har eksisteret som vinimportør siden 1995. I dag ejes og drives virksomheden af Kenneth Quistgaard, men youandwine er meget mere end sin ejer. Det, vi bilder os ind, er et origi

nalt koncept på disse breddegrader, er vores kunders mulighed for at finde firmaets produkter hos selvstændige vinhandlere over hele landet. Et samarbejde om at skaffe, distribuere og repræsentere nogle af de bedste vine på markedet.

www.youandwine.dk

Vesterstrøm Vine

De er førende i Danmark på vestaustralske vine, og har naturligvis vine fra det meste af verdenen. Det er nemt at handle med Vesterstrøm Vine både online, på messer og til deres mange vinsmagninger og Vin & Tapas events. Dei kommer også gerne ud til dig og afholder din egen private vinsmagning.

https://vesterstroemvine.dk/

Quist Wine

Quist Wine er et kompromisløst vinfirma placeret i Aalborg, med sjælen og kærligheden dybt nede i de Italienske vinmarker.

Vi importere Italenske vine som vi selv håndplukker hos producenter som ofte er Økologiske og som udelukkende producerer vine med kærlighed til håndværket, passionen til vinen og hvor kvaliteten vægtes højere end kvantiteten – vinmagere der ligger vægt på at levere det ypperste og som alle har en historie at fortælle med deres vine.

Det er det vi kalder Vino é Passione…

https://quistwine.dk

Jyske ost

Jyske ost åbnede i december 2017 i Østervrå, så vi er stadig nye i faget.

Vi har en masse skønne oste, med gode smage. Vi har lokale og udenlandske special oste. Har masser a lækket tilbehør, til både ost og pålæg.

Laver tapasplatter ud a huset både til små og store selskaber. Vi har haft koncerter/møder og andre festligheder

http://www.jyskeost.dk

Byens Brød og Kager

Glæden ved det gamle håndværk er stadig omdrejningspunktet for bager Henrik Poulsen, der sammen med sin hustru Anette har ejet bageriet på Østergade 57 i Nørresundby i 25 år.

Både 50-årige Henrik Poulsen og hans to år yngre hustru er udlært bagere, han arbejder stadig med faget og står for bageriet, mens hun står for butik og kontorarbejde.

– Samtidig er det vigtigt for os at have salg over egen disk, på den måde har vi mere kontrol over, hvad der bliver solgt, og vi kan stå inde for de ting, vi selv producerer, kunderne går efter kvalitet.

I dag tæller medarbejderne fire bagersvende, tre kvinder arbejder fast i butikken og yderligere omkring 13 hjælper til.

Det er dejligt at stå op og lave noget, man er stolt af. At producere noget hver dag og se at tingene lykkes, siger Henrik Poulsen, glæden ved håndværket er der stadig.

Byens Brød og Kager

Østergade 57, 9400 Nørresundby

Dencan Wine

Den-Can Wine ApS er en online webshop, som har specialiseret sig i canadiske vine og Bobler. Vi har et meget tæt samarbejde med vinerier i Canada - ikke mindst HInterland wine company, hvor vi får vores bobler fra.

Vi har personligt testet ethvert produkt, som vi importerer. Så vi kan stå 100% inden for vores produkter.

Vi importere vine fra: Canada og Italien, CPH oriGinal gin.

Vinguruen

Kvalitetsvine fra Italien, Spanien, Frankrig og Tyskland.
Vinguruen har et tæt samarbejde med deres vinproducenter, som sikrer en vinoplevelse i særklasse.

Kvalitetsvine til gode priser!

https://vinguruen.dk/

Italienske Bobler

De bedste bobler på markedet.

Prosecco, Rosé bobler, Champagne, Spritz

https://italienskebobler.dk/

JAMAS Wine

Vi vil hjælpe dig med at finde din nye spanske yndlingsvin - sandsynligvis fra en vinbonde, du ikke kender, og fra et område, du endnu ikke har hørt om.
Spansk vin er ikke hvad det har været. Det er langt bedre. I Spanien finder du nogle af europas absolut mest interessante og fremadstormende vinområder i de vestspanske og atlanterhavsprægede bjerge.

Det er nyt, elegant og levende vin, der kan begejstre de fleste med sin moderne og trendy vinstil.

https://jamaswine.com

Cider Import

Jysk Cider Import er stiftet med passion for cider. Fra den der er lavet på køkkendisken på most fra egne æbler til cider fra alverdens lande.

De er startet med at importere cider fra de mest traditionsbundne områder i Europa, men ønsker at holde god cider fra alverdens lande og områder.

De er selv bryggere, og startede med at søge væk fra deres eget køkken og bryggers for at opleve hvor anderledes cider kan være afhængig af tradition, klima og æbler. De har stor viden omkring hvordan man brygger, både i små og stor skala, og nyder at fortælle og snakke omkring cider, æbler til at lave cider og ciderproduktion.

https://ciderimport.dk/

Husted Vin

Husted Vin ejes og drives af Kenn Husted. Han er hjernen bag vores familie af vinbarer og butikker i København.

Det startede i 1999 med en vinbutik på Vesterbrogade. Butikken havde åbent fredag og lørdag. Den bestod af et langbord og en del halve tønder med masser af vin i. I starten var det en blanding af få importerede vine fra egen import samt en masse fra andre importører.

I dag er alle vinene af egen import og med eksklusivitet for Danmark.

Vores mission er at finde rigtig gode vine, der er ”value for money” samt giver én på opleveren.

Udvælgelsen af vinene sker løbende, sammen med de ansatte, som sælger vinene hver dag. Hvis de ikke virker, bliver de ikke genbestilt.

Siden 1999 er der kommet en del vinbarer og restauranter. Vi er slet ikke færdige med at vokse og sætte vores præg på den københavnske restaurantscene.

https://hustedvin.dk/